Keikkaohjeet bändeille

Miten saat bändisi mukaan Arabia Music Housen tapahtumiin?

Ilmoita yhtyeesi mukaan sinulle/teille sopivaan tapahtumaan joko Tapille tarja.kujanpaa@hel.fi puh 041 512 1764 tai hiphop/rap tapahtumiin Jensille jens.gronholm@hel.fi puh 040 359 1158.

Laita sähköpostiviestiin kaikki mahdollinen tieto bändistäsi ja mahdolliset linkit. Kun keikka on sovittu, en ilmoittele sen enempää. Jos tulee kysyttävää, niin ota itse yhteyttä Tapiin.

Bändit markkinoivat tapahtumia faneilleen, sillä vain bändit itse tietävät miten tavoittaa faninsa. Markkinoinnin apuna voi käyttää Arabian nuorisotalon facebook-tapahtumia. Tuokaa mukananne tapahtumaan vähintään 20–30 omaa fania. Meno on silloin taattu!

Keikkapaikka on iso. Sisään mahtuu 300–400 ihmistä, joten 5-6  bändin/esiintyjän fanit mahtuvat paikalle hyvin.

Soundcheck

Tehdään klo 16-18 välillä, sovi aika miksaajan kanssa. Soitto alkaa kello 18.00.

Keikka

Keikkasetin pituus on 30-40 minuuttia sisältäen roudaukset lavalla.

Takahuoneet on tarkoitettu ainoastaan esiintyjille. Tilat pidetään rauhallisina, jotta soittajat voivat keskittyä ennen keikkaa. Jokainen bändi vastaa omalta osaltaan siitä, että takahuoneissa on vain soittajia ja että tilat pysyvät siistinä.

Kaikki esiintyjät striimataan livenä Arabia Music Housen youtube-kanavalle. Jos et halua esiintyä striimauskessa, sovi siitä erikseen kuvaajan kanssa.

Peruuntuminen

Jos sairastutte tai olette muuten estyneitä tulemaan keikalle, ilmoittakaa siitä välittömästi puhelimitse nutalle tai Tapille. Mikäli keikka perutaan vähintään 3 viikkoa ennen tapahtumaa, voi ilmoituksen tehdä Tapille tai Jensille sähköpostitse.

Ilmoittamatta jättäminen ei tiedä hyvää bändin keikkauralle.

Tapahtuma

Henkilökunta ja Rockmoottorit hoitavat miksauksen, valot, juonnot, kahvilan ja järjestyksenpidon.

Kaikki tapahtumat ovat ehdottomasti päihteettömiä, myös tupakointi on kielletty koko Arabian nuorisotalon, koulun, leikkipuiston ja päiväkodin alueilla.

Arabia Music House -illat ovat aina tunnelmaltaan upeita! Pääosassa ovat bändit, jotka yhdessä faniensa kanssa luovat taloon hienon tunnelman!

Tapahtumissa otettuja valokuvia ja videoita voidaan julkaista nuorisopalvelujen sosiaalisen median tileillä sekä MunStadissa.

 

Lavan varusteet