Keikkaohjeet bändeille

Miten saat bändisi mukaan Arabia Music House tapahtumiin?

Ilmoita bändisi mukaan tapahtumaan Tapille puhelimitse 041 5121 764 tai sähköpostitse tarja.kujanpaa(at)hel.fi. Laita sähköpostiviestiin kaikki mahdollinen tieto bändistäsi ja mahdolliset linkit. Kun keikka on sovittu, en ilmoittele sen enempää. Jos tulee kysyttävää, niin ota itse yhteyttä Tapiin.

Emme ota tapahtumaan mukaan ensikertalaisia vaan bändillä tulee olla jo muutama keikka takana.

Bändit markkinoivat tapahtumia faneilleen, sillä vain bändit itse tietävät miten tavoittaa faninsa. Markkinoinnin apuna voi käyttää Arabian nuorisotalon facebook-tapahtumia, jotka löytyvät täältä. Tuokaa mukananne tapahtumaan vähintään 20–30 omaa fania. Meno on silloin taattu!

Keikkapaikka on iso. Sisään mahtuu 300–400 ihmistä, joten 5-6  bändin/esiintyjän fanit mahtuvat paikalle hyvin.

Soundcheck

Soittojärjestys tehdään klo 17.00, jolloin koko bändin tulee olla paikalla.

Soundcheckin tekee aina ensimmäinen esiintyjä, muut bändit tekevät sen lennosta.

Soitto alkaa kello 18.00, ovet avataan yleisölle klo 17.45. Tapahtumat päättyvät klo 21 mennessä.

Keikka

Keikkasetin pituus on 30 minuuttia sisältäen roudaukset lavalla.

Takahuoneet on tarkoitettu ainoastaan esiintyjille. Tilat pidetään rauhallisina, jotta soittajat voivat keskittyä ennen keikkaa. Jokainen bändi vastaa omalta osaltaan siitä, että takahuoneissa on vain soittajia ja että tilat pysyvät siistinä.

Peruuntuminen

Jos sairastutte tai olette muuten estyneitä tulemaan keikalle, ilmoittakaa siitä välittömästi puhelimitse nutalle tai Tapille. Mikäli keikka perutaan vähintään 3 viikkoa ennen tapahtumaa, voi ilmoituksen tehdä Tapille sähköpostitse.

Ilmoittamatta jättäminen ei tiedä hyvää bändin keikkauralle.

Tapahtuma

Henkilökunta ja Rocktoimikunta hoitavat miksauksen, valot, juonnot, kahvilan ja järjestyksenpidon.

Kaikki tapahtumat ovat ehdottomasti päihteettömiä, myös tupakointi on kielletty koko Arabian nuorisotalon, koulun, leikkipuiston ja päiväkodin piha-alueilla.

Arabia Music House -illat ovat aina tunnelmaltaan upeita! Pääosassa ovat bändit, jotka yhdessä faniensa kanssa luovat taloon hienon tunnelman!

Tapahtumissa otettuja valokuvia ja videoita voidaan julkaista nuorisoasiainkeskuksen www-sivuilla tai Arabian nuorisotalon facebook -sivulla.

 

Lavan varusteet