Arabian nuorisotalon kevät- ja kesätoiminta

Kesä tekee tuloaan vauhdilla ja nuorisotalokin sulkee ovensa avoimelta toiminnalta toukokuun lopussa. Toiminta siirtyy kesäkuun ajaksi ulos Arabian urheilupuistoon. Sporttiteltta koriskentällä säävarauksella arkisin klo 12-18. Teltalta löytyy tutut nuoriso-ohjaajat sekä paljon erilaisia ulkopelejä ja urheiluvälineitä. Järjestämme päivittäin kisoja ja turnauksia lapsille ja nuorille. Jos pelailu ja kisailu ei nappaa, saa tulla myös vain hengailemaan ja nauttimaan kesästä.

 

TOUKOKUU

Arabia Music House on mukana Arabian katufestareilla lauantaina 18.5.

Ke-to 22.-23.5. sekä ma 27.5. nuorisotalolla ei ole avointa toimintaa. Torstaina 23.5. on RuBu Fest Kumpulan koulukasvitarhalla, minne kaikki alueen yläkouluikäiset ovat kutsuttu.

Nutalla katsotaan kaikki Suomen lätkäpelit aukioloaikojen puitteissa. Tulosveikkaustauluun voi tulla laittamaan oman veikkauksen, palkintoja jaetaan voittajille!

Nuorisotalo sulkee ovensa avoimelta toiminnalta keskiviikkona 29.5. Silloin pidetään pienet grillijuhlat sekä flipperiliigan palkintojenjako!

Bändit jatkavat treenaamistaan sovitusti.

 

KESÄKUU

YöKoris koriskentällä joka perjantai klo 17-22

Viikko 23:

Kumpulan koulukasvitarhan Cafe Raparperimerin avajaiset 6.6.

Viikko 24:

Lava haltuun-kurssi Arabian nuorisotalolla 10.-13.6.

Helsinkipäivä 12.6.

Viikko 25:

Arabia Music House espan lavalla tiistaina 18.6.

Arabian ostarirock keskiviikkona 19.6. klo 16-18

Viikko 26:

Nutacup: varhaisnuoret (9-12v) tiistai 25.6. ja nuoret (13v->) keskiviikko 26.6.

Tästä lisätietoa vielä touko-kesäkuun aikana, lupalaput tulevat jakoon viimeistään kahta viikkoa ennen Nutacuppia. Lupalapun voi hakea Arabian nuorisotalolta tai sporttiteltalta!

Bändit jatkavat treenaamistaan sovitusti.

 

HEINÄKUU

Heinäkuussa Arabian alueella ei ole toimintaa, mutta tuttuja ohjaajia voi tulla moikkaamaan Kumpulan koulukasvitarhalle, missä on paljon erilaista kesätoimintaa lapsille ja nuorille koko kesä-heinäkuun ajan!