Tee Stadin hienoin lumiukko!

Tule mukaan Arabian, Koskelan tai Pasilan nutan lumiukkojengiin tai tee lumiukko omalle pihallesi. Kilpailuun osallistuvat lumiukot tulee tehdä maanantaina klo 14-17 välillä. Lumiukot tehdään säästä riippumatta eli varsinkin lumen puuttuessa luovuus kunniaan!

Julkaise kuva #stadinhienoinlumiukko maanantaina 18.2. klo 18 mennessä, niin olet mukana kilpailussa. Eniten tykkäyksiä saanut kuva voittaa. Äänestysaikaa on ke 20.2. klo 12.00 asti. Voittaja julkistetaan Käpylän liikuntapuiston tekojääkentällä Jäädiscossa torstaina 21.2. klo 18.00. Tervetuloa paikalle!

#stadinhienoinlumiukko -kilpailu
Ma 18.2.2019, klo 14.00-17.00
Arabian nuorisotalo / Koskelan nuorisotalo / Pasilan nuorisotalo / oma piha

Katuosoite:
Arabianpolku 1 A / Antti Korpin tie 3a / Pasilanraitti 6

Koko perheen tapahtuma, sopii kaikenikäisille.