I AM WHAT I AM goes rainbow

Jo perinteeksi muodostunut vuosittainen I AM WHAT I AM -tapahtuma valtaa Arabia Music Housen jälleen! Tänäkin vuonna olemme tärkeiden asioiden äärellä, nimittäin teemana on rainbow, sateenkaarisuhteet ja kuinka tämä kaikki vaikuttaa tuntemiimme normeihin.

Luvassa on mm. musiikkiesityksiä, erilaisia pajoja, paneelikeskustelua sekä huikeita Drag-artisteja! Tätä et halua missata, tervetuloa Arabian nuorisotalolle keskiviikkona 28.11.2018 klo 18-21!

Yllä olevasta julisteesta löydät oikeastaan kaiken tarvittavan tiedon, aikataulut sekä esiintyjät. Rockmoottoreiden pitämä kahvila on tuttuun tapaan avoinna. Kännikapina hoitaa mitä maistuvimpia moctail-trinkkejä! Paikalla on myös lettupiste!

Tapahtuma löytyy myös facebookista. Tapahtuma striimataan osittain livenä Arabia Music House youtube-kanavalle.

Muistattehan, että tapahtuma on päihteetön ja alle 12-vuotiaat vanhemman seurassa.


Arabianpolku 1 A 2, 00560 Helsinki