Arabian kesätoiminta

 

 

Arabian nuorisotalo sulkee ovensa avoimelta toiminnalta keskiviikkona 30.5.2018. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö toimintaa olisi vielä kesäkuussakin!

Keskiviikkona 30.5. päättärit nutalla, ohjelmassa mm. grillausta ja chillausta!

 

Viikko 23:

Toimintaa Kumpulan koulukasvitarhalla ma-to klo 14-19.

 

Viikko 24-26:

Viime kesästä tuttu sporttiteltta Arabian liikuntapuistossa joka arkipäivä klo 13-19. Perjantaisin tonteilla myös Yökoris klo 16-22. NutaCup  myös viikolla 26, lisätietoja voi kysyä ohjaajilta. Keskiviikkona 16.6. Rockmoottoreiden järjestämä disco Arabian nuorisotalolla klo 17-21!

 

Viikko 27:

Lava Haltuun Arabian nuorisotalolla!

TERVETULOA!

Arabian nuorisotalo menee heinäkuuksi remonttiin, jonka vuoksi vielä ei ole varmaa päästäänkö elokuussa avaamaan ovet normaalisti. Siitä kuitenkin lisätietoa elokuussa! Facebookista ajankohtaista tietoa voi seurata sivulta Arabian Nuorisotalo. Ohjaajat löytyvät facesta myös Etunumi Nuorten Palvelut Arabia.

 


Arabian nuorisotalo

Arabianpolku 1 A 2, 00560 Helsinki